Cosul meu
0 0 item(s) - 0,00 RON
Compare Products

You have no items to compare.

De ce Caboki?
Left Static Image

De ce facem asta si ce oferim? Am inceput aceasta promovare pentru a oferi oamenilor sansa si speranta de a-si recapata increderea in sine, reusind sa aducem satisfacere persoanelor care au probleme de pierdere a parului, printr-o solutie eficienta, ieftina si inteligenta. Promovam un produs natural, usor de utilizat, la un pret accesibil oricarui roman si ne dorim sa vedem Caboki in toate saloanele cosmetice, in toate frizeriile si in toate casele din Romania, ca orice roman sa aiba ocazia si posibilitatea de a-l folosi. Caboki este un produs ce rezolva o problema fizica a omului, raritatea parului si in acelasi timp reda increderea si stima de sine. Echipa Caboki Romania!

Caboki nu este nici spray, nici crema. Este un produs cosmetic care acopera locurile cu par rar de pe scalpul tau, oferindu-ti o senzatie placuta de volum. 

Este compus din microfibre de keratina organica, obtinute dintr-o specie rara de bumbac denumita Moroccan Gossypium Herbaceum, planta ce creste doar in Maroc. Aceste fibre actioneaza asupra firului de par, aderand la acesta si oferind un volum mai mare.

 

 

Poate fi utiliza atat de femei cat si de barbati. Poate fi utilizat pe orice tip de par. Nu contine substante chimice, doar fibre naturale si coloranti naturali obtinuti din diverse minerale cum ar fi oxidul de fier (cunoscut si sub denumirea de rugina).

Datorita calitatilor plantei, microfibrele absorb pigmenti de oxid de fier, iar prin tratare termica aceasta raman permanet in structura lor.


  Cum functioneaza Caboki

 

 

Vizualizand cele cateva videoclipuri de la categoria "Video", vei avea senzatia ca ai descoperit o minune. De fapt este stiinta pura!

 

image image image image